top of page

Laadpalen

Emissievrij laden​

De laadpalen van Teknica zijn stijlvol, heel stevig en bieden alle mogelijkheden van het laden aan voor bij u thuis, bedrijf en publiek terrein. Zowel voor fietsen, elektrische en plug-in hybride wagens, scooters,...

Laadpaal bij jou thuis

Als je een elektrische auto bezit, dan wil je deze het liefst zo veilig en efficiënt mogelijk thuis opladen.

Welk laadpunt past het beste bij mijn huis? Betekent meer vermogen altijd sneller laden? Wij begrijpen dat je met vragen zit als je een laadpunt wilt aanschaffen. Welk laadpunt het beste bij jou past, is afhankelijk van drie factoren: de netaansluiting van je huis, jouw elektrische auto en jouw persoonlijke situatie.

Keuze van laadpaal?

Bij het kopen van een laadpaal is het van belang dat je uiteraard de juiste stekker voor je type auto neemt. Niet alle auto’s hebben dezelfde aansluiting. Verder is het van belang om te weten welk type laadstation geschikt is voor jouw netaansluiting. Hierin bestaan 2 soorten, namelijk het 1 en het 3-fase laadstation.

Wij adviseren je met onze expertise.


Oplaadpunten op het kantoor

“Kan ik hier mijn auto opladen?” Als werkgever zal je deze vraag waarschijnlijk al wel een paar keer gehoord hebben. Niet alleen voor je medewerkers is een laadpaal op het werk een voordeel, maar ook voor gasten die een bezoek aan je bedrijf brengen. Bovendien vernieuwd ook het wagenpark van het bedrijf zich en worden er tegenwoordig steeds meer elektrische wagens gebruikt voor werkdoeleinden.


De laadpaal voor iedereen

Geen abonnementen met badge of ander complexiteiten

Teknica biedt een systeem toegankelijk voor alle parkings van bedrijven of gemeenten door eenvoudig af te rekenen met uw smartphone. In de wildgroei van betalende laadpaalsystemen is dit eenvoudig in zijn gebruik. Innovatief op de markt omdat je niet moet zoeken naar je abonnement, badge of code om te laden.

Het laden wordt opgestart na keuze van laadtijd met je smartphone. Maandelijks krijg je het overzicht van alle betalingen en, indien gewenst, een factuur voor je boekhouding toegestuurd.

You pay what you get. U betaald dus eenvoudig aan de laadpaal zonder bijkomende diverse kosten (activatie –abonnementen – badges)

bottom of page