top of page

E-Domotica

No Gimmicks. Real Smart Homes.

Teknica denkt zoals u. Deze oplossingen kennen uw wensen en behoeften en handelen rekening houdend met het seizoen, het weer, uw aanwezigheid en uw lifestyle. Het is de intelligentste woning met het hoogste IQ. Een thuis die jaarlijks meer dan 50.000 handelingen en denkprocessen overneemt en u zo meer tijd schenkt voor de belangrijke dingen in het leven.

Wat is een Real Smart Home?

Een Smart Home heeft veel definities. Met zoveel oplossingen op de markt die beweren uw woning intelligent te maken, kan het soms moeilijk zijn om de juiste te kiezen. De Smart Home en Homey oplossingen staan niet gelijk aan ingewikkelde bedieningspanelen om uw verlichting in te schakelen. In tegendeel, het weet uit zichzelf wat te doen en voert zelf duizenden handelingen per jaar uit voor u en uw gezin. Het zorgt voor de verwarming, de verlichting, de zonwering en zoveel meer – dit alles volledig automatisch. Dit schenkt u meer tijd vrij voor uw familie, vrienden of gewoon tijd voor uzelf om te ontspannen.

Kort en bondig: No Gimmicks. Real Smart Homes.

Bespaart slim energie

Een Smart Home houdt uw energiekosten onder controle. In lege kamers wordt energie bespaard: stroomvreters van het net halen, lichten uit, temperatuur verlagen, muziek deactiveren… Wasmachine, droogkast en vaatwasser springen aan wanneer de zon schijnt en de zonnepanelen gratis stroom leveren. Ook uw elektrische wagen wordt met de zon volgetankt voor nul euro.

Homey verbindt al je apparaten thuis. Bepaal zelf hoe alle apparaten in en rondom je huis samenwerken. Creëer de ultieme smart home ervaring en herontdek jouw huis. Meer comfort, veiligheid, tijd en plezier.
Upgrade je huis én je leven.

Loxone.png
bottom of page